• darkblurbg

Over Huid- en Oedeemzorg Zeeland

Huid- en Oedeemzorg Zeeland is een kleinschalige, paramedische praktijk. Hier kunt u terecht voor allerlei huidproblemen, zoals oedeem, littekens, acné en overbeharing. Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen zijn wij BIG geregistreerd en ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Daarnaast worden de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet gevolgd, door het volgen van bij- en nascholingen, cursussen en nascholingsdagen.

HUIDTHERAPIE

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist in het behandelen van een gezonde, zieke of beschadigde huid. Het beroep huidtherapeut is wettelijk beschermd. Huidtherapeuten vallen onder artikel 34 van de wet BIG (Wet op Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Het doel van de wet BIG is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit.

UW HUIDTHERAPEUTE

Mijn naam is Anouk van Gilst en ik ben in 2014 als

 huidtherapeute afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Na mijn afstuderen heb ik bij diverse praktijken waargenomen en gewerkt waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen geholpen kunnen worden met huidtherapie! Met veel passie voor het vak ben ik in 2018 gestart met mijn eigen praktijk. Als huidtherapeute, met een hart voor de patiënt, wil ik u graag de beste huidtherapeutische zorg bieden.

WERKWIJZE

Behandelingen worden uitsluitend op afspraak uitgevoerd. Voorafgaand aan een eerste behandeling, wordt er een afspraak gemaakt voor een intake-gesprek. Dit is een oriënterend gesprek waarin wordt geluisterd naar uw wensen en verwachtingen. Met aandacht voor uw persoonlijke situatie en afgestemd op uw wensen wordt een behandelplan opgesteld, waarna we samen werken aan vermindering van uw huidklacht. Het intake-gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

VERGOEDINGEN

De meeste behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. In de meeste gevallen gebeurt dit vanuit het aanvullende pakket. Dit betekent dat het eigen risico niet aangesproken wordt. Bij oedeemtherapie met een chronische indicatie, komen de 1e 20 behandelingen uit het aanvullende pakket, vanaf de 21e behandeling uit het basispakket. Vraag zelf na bij uw verzekering welke rechten op vergoeding u heeft.

ANNULEREN AFSPRAAK

Mocht u uw afspraak niet na kunnen komen, meldt u dit dan minimaal 24 uur van tevoren. Bij niet tijdig afzeggen zijn we genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Deze kosten worden niet door de zorgverzekering vergoed.

Wet bescherming persoonsgegevens

Huid- en Oedeemzorg Zeeland waarborgt uw privacy. Persoonsgegevens worden opgenomen in een patiëntendossier, volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw gegevens worden zonder uw toestemming niet aan derden verstrekt.